We’re hiring: MEDIAMANAGER (M/V ) 8 uur p/w (zaterdag)

We’re hiring: Mediamanager (M/V ), 8 uur p/w (zaterdag)

Facility House is een facilitair televisiebedrijf dat vooral werkt voor televisieproducenten en publieke en commerciële omroepen. In grootte is Facility House de derde partij op de Nederlandse markt en staat bekend om kwaliteit, service, flexibiliteit en prettige werksfeer.

Voor talloze klanten verzorgen wij de montage, kleur- en audionabewerking van hun televisieprogramma’s. We werken voornamelijk op Avid systemen.

Voor de montageafdelingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en talentvolle

Mediamanager

Het betreft een parttime functie voor 8 – 10 uur per week. Er wordt op zaterdag, dag en avond, gewerkt in ploegendiensten, waarbij de werktijden variëren. Werkzaamheden kunnen ook op zondag voorkomen.

Werkzaamheden: inladen van audio en video materiaal, maken van kopieën, beheer van het centrale geheugen, technische ondersteuning van klanten, klein onderhoud van het Avid-systeem, bijbehorend licht administratief en huishoudelijk werk.

Functie eisen: Affiniteit met techniek en computers is een must, goede contactuele eigenschappen, klantvriendelijk, secuur en adequaat handelen, grote mate van flexibiliteit.

Wij zijn geïnteresseerd in super gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. Heb je zin om in het weekend ons team te versterken, stuur dan je motivatie en CV voor 15 december 2018 naar jobs@facilityhouse.nl.

Ga naar www.facilityhouse.nl en onze Facebook pagina voor meer informatie over ons bedrijf.