Gezocht: cameraman ENG

Wegens groei van onze activiteiten zoeken wij een talentvolle

IMG_5114CAMERAMAN ENG (M/V)

Meewerken aan de groei van een van de leukste televisiebedrijven van Nederland in een uitdagende functie?

Facility House werkt voor televisieproducenten, publieke en commerciële omroepen en is in grootte de derde partij in de Nederlandse televisiemarkt. Wij hebben 25 ENG camerasets en 3 OBVans, waar we honderden registraties per jaar mee maken.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en talentvolle cameraman ENG.

Werkzaamheden

Onze opdrachten zijn zeer divers en behelzen o.a. sport, nieuws, cultuur, entertainment, talkshows, documentaires en drama. Als ENG cameraman werk je op locaties door het hele land, maar ook in het buitenland. Je start en eindigt altijd in Hilversum. Je werkt intensief samen met je geluidstechnicus en zorgt ervoor dat je in overleg met regisseur en redacteur visuele inhoud geeft aan een opdracht.

Profiel

Wij zoeken collega’s (M/V) die ruime ervaring hebben opgedaan bijvoorbeeld bij andere facilitaire ENG bedrijven, lokale of regionale omroepen. Je bent een teamplayer en onderscheid je met je talenten: zowel vakinhoudelijk als in de omgang met collega’s en klanten. Het vak van cameraman is geen negen tot vijf baan en je bent derhalve zeer flexibel in je werktijden. Je bent uiteraard creatief, maar ook sociaal en stressbestendig. Je woont in de omgeving Hilversum-Utrecht-Amsterdam-Amersfoort, zodat je woon/werk reistijden beperkt zullen zijn.

Wij bieden een uitdagende toekomst, bij een leuk bedrijf en vanzelfsprekend goede arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk zijn wij enkel geïnteresseerd in gemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. Ben je bereid je steentje bij te dragen aan de groei van ons bedrijf? Stuur dan je motivatie en CV (met foto) en eventuele referenties naar jobs@facilityhouse.nl.

Ga naar www.facilityhouse.nl en onze Facebook pagina voor meer informatie over ons bedrijf.