Demo Dagen op 29 en 30 januari

FAC1801_CreativeProductionTools_savethedate_150x100mm-1kopieOp maandag 29 en dinsdag 30 januari organiseert Facility House twee Demo Dagen waar nieuwe ‘creative production tools’ worden gedemonstreerd:

De nieuwe FH Virtual Studio 1 waar met virtuele decors en in een intieme setting multicam opnames gemaakt kunnen worden voor televisie- en internetproducties.

De F1 Car Camera Set waarmee met een volgwagen tot 4 camera’s in een andere auto gevolgd kunnen worden, met audio, volledig tijdcode sync en bovendien met intercom tussen de twee auto’s. Ideaal voor interviews in auto’s en real life soaps.

Ook hebben we primeur van onze nieuwste mobiele regieset: Flight Pack 1. Deze compacte en flexibele set is speciaal gebouwd om snel en efficient meercamera-opnamen te maken voor zowel online als televisie programma’s. En denk hier ook aan schermregie. De set kan tot 16 bronnen aan en is geschikt voor 4K en 60p. Hierdoor is Flight Pack 1 uitstekend geschikt voor een combinatie van gameconsole en reguliere (U)HD beelden, op elk denkbare locatie.

De Demo Dagen vinden plaats op en rond ‘de Switch’ op het Joop van den Ende Plein van het Media Park in Hilversum en in onze nieuwe Virtual Studio welke tevens aan het plein is gevestigd.

aanmelden