We’re Hiring: Media Manager, 24 uur M/V

Facility House is zonder twijfel het leukste en snelst groeiende facilitaire televisiebedrijf van Nederland. Momenteel hebben we de volgende vacature:

MEDIAMANAGER (M/V), 24 uur p/w

ext Matrix 1-1Facility House is een facilitair televisiebedrijf dat vooral werkt voor televisieproducenten en publieke en commerciële omroepen. In grootte is Facility House de derde partij op de Nederlandse markt, en staat bekend om kwaliteit, service, flexibiliteit en prettige werksfeer.

Voor talloze klanten verzorgen wij de montage, kleur- en audionabewerking van hun televisieprogramma’s. We werken voornamelijk op Avid systemen.

Voor de montageafdelingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en talentvolle mediamanager.

Het betreft een parttime functie voor 24 uur per week. Er wordt 7 dagen per week, dag en avond, gewerkt in ploegendiensten waarbij de werktijden variëren. De standplaats is ons pand op het Media Park in Hilversum.

Werkzaamheden: inladen van audio en video materiaal, maken van kopieën, beheer van het centrale geheugen, technische ondersteuning van klanten, klein onderhoud van het Avid-systeem, bijbehorend licht administratief en huishoudelijk werk.

Functie eisen: Affiniteit met techniek en computers is een must en relevante werkervaring is een pré, goede contactuele eigenschappen, klantvriendelijk, secuur en adequaat handelen, grote mate van flexibiliteit.

Wij zijn geïnteresseerd in supergemotiveerde kandidaten die streven naar een topproduct en een eindresultaat om trots op te zijn. Ben je bereid een forse steen bij te dragen aan de groei van onze organisatie, stuur je motivatie en CV naar jobs@facilityhouse.nl.

Ga naar www.facilityhouse.nl en onze Facebook pagina voor meer informatie over ons bedrijf.