It’s A Wrap: borrel voor onze klanten

ThirstyThursday ItsAWrap 180517 inviteOp donderdag 18 mei wordt het einde van dit mediaseizoen feestelijk afgesloten tijdens de tweede editie van IT’S A WRAP! Dit event, wat mede door Facility House is geinitieerd, staat in het teken van het einde van dit succesvolle mediaseizoen én de uitreiking van de Media Diamant. Kortom, genoeg reden voor een zomers feestje dachten wij! Onze klanten en relaties zijn van harte welkom vanaf 17:00 uur op het Joop van den Endeplein om een drankje te doen en te genieten van lekkere muziek!

UITREIKING MEDIA DIAMANT
Tijdens de 2000ste live uitzending van De Wereld Draait Door maakte presentator Matthijs van Nieuwkerk bekend dat opnameleider Tommy Byrne zal worden geëerd met een Media Diamant. Tommy Byrne (60), de vaste opnameleider van onder andere DWDD, werkt al sinds 1980 achter de schermen bij de televisie en wordt in zijn vak alom geprezen vanwege zijn Talent, Inzet, Passie en Vakmanschap. Tommy is ook regelmatig opnameleider bij programma’s waar wij bij zijn en we gunnen hem deze erkenning ook van harte! Op donderdag 18 mei om 17:30 uur zal de Media Diamant van Tommy worden onthuld op de Diamant Muur op het Joop van den Endeplein.

AANMELDEN
Om te kunnen zorgen voor voldoende hapjes en drankjes, dien je je van te voren aan te melden via www.mediapark.nl/itsawrap en het aanmeldformulier in te vullen of meld je aan via onderstaande button!

IT’S A WRAP! wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door Unbranded, United, NEP, Ericsson, Facility House, Chain, Broadcast Rental, Gemeente Hilversum en het Media Park.