Soundcheckers (Blazhoffski / KPN)

soundcheckers1In maart 2016 begonnen we in opdracht van Blazhoffski met Facility House Multicam de opnamen van hét muziekprogramma van Nederland: Soundcheckers! Q-Music dj’s Mattie Valk en Wietze de Jager presenteren Soundcheckers samen met Tess Milne en Saar Koningsberger. In januari maakten we de laatste van dit seizoen met een live concert van niemand minder dan Ali B. 

In Soundcheckers zie je verrassende liveoptredens van de grootste artiesten uit binnen- en buitenland, zie je welk aanstormend talent de hitlijsten gaat veroveren en krijg je een kijkje achter de schermen van de muziekwereld. Ook voeren de presentatoren elke week een spannende missie uit!

Soundcheckers is te zien op KPN Presenteert. Je kunt de afleveringen ook online bekijken via: https://www.kpn.com/prive/krijg-meer/kpn-presenteert/soundcheckers.htm