Kerst Muziekgala 2016 (KRO-NCRV / NPO)

schermafbeelding-2016-12-18-om-18-03-42Op vrijdag 9 december was het zover voor de 116 kinderen die een plek hadden gekregen in de BZT Band XXL: ze mochten optreden in Koninklijk Theater Carré tijdens het Kerst Muziekgala 2016. Het Muziekgala wordt georganiseerd door Méér Muziek in de Klas en de #BZTShow. Met het nummer ‘Onze Song’, traden ze op voor Koningin Máxima. Als erevoorzitter van Méér muziek in de Klas deed zij in het najaar van 2016 de oproep aan alle scholen in Nederland om een muzikale act in te sturen. Vlak voor het optreden nam ze een kijkje bij de laatste repetities. Onze Mark Bakker en Dave Rijpkema waren er met camera en microfoon achter de schermen bij.

Het Kerst Muziekgala  werd op 18 december uitgezonden op NPO1 en is hier te bekijken. De multicam-opnamen zijn gemaakt door onze collega’s van NEP. 

Video: KRO-NCRV