Nieuwe LDX camera’s voor Facility House Multicam

20160530_LDX-Camera_FR.3000x2461.RGB

Facility House Multicam heeft onlangs haar bestaande pakket camera’s uitgebreid met zes Grass Valley LDX 80-Elite camera’s op het Triax 3G platform. De LDX camera’s gelden momenteel als de meest geavanceerde systeemcamera’s op de markt en hebben als voordeel dat de camera kan switchen tussen diverse HD opname normen. Een ander groot voordeel van deze camera’s is de lichtgevoeligheid door het gebruik van CMOS optische blokken. Dit kan leiden tot een energie besparing met betrekking tot het gebruik van licht.

Door deze keuze continueren we onze samenwerking met Grass Valley als camera leverancier en zetten we een gefaseerde vervanging binnen dit merk in gang. De camera ketens worden door D&MS geleverd compleet met Large Lens Adapters, en OLED viewfinders.